Skift mellem omtaler, impressions eller Hypefactors Value på Dashboard og Measure

Dit dashboard giver dig et nemt og hurtigt indblik i udviklingen af din medieomtale. Du bestemmer selv, hvilket parameter dit grafiske overblik skal basere sig på.

Når du ønsker at dykke ned i din medieomtales udvikling over tid, kan du få præsenteret udviklingen på flere parametre. Du bestemmer selv, om du ønsker at se, hvordan medieomtalen udviklinger sig baseret på antal omtaler (clippings), potentielle læsere (impressions) eller estimeret værdi (Hypefactors Value).

Sådan ændrer du analysen med ét klik:

1. Vælg det dashboard du ønsker at se (vælg Dashboard og Measure).
  2. Overview er en graf, der viser dig medieomtalens udvikling over tid. Lige under denne graf ser du de tre forskellige nøgletal, du kan vælge imellem.  Disse tre nøgletal (Clippings, Impressions, Hypefactors Value) kan du klikke på. På billedet nedenfor ser du udviklingen baseret på clippings, og derfor er clippings nøgletallet markeret med sort.

Tip:
I Measure er der flere analyser, der ændrer sig ved ét click. Du kan blandt se, hvordan omtalen fordeler sig mellem de forskellige medietyper. Det står angivet i analysen, hvilket parameter analysen baserer sig på. Nedenfor ses et eksempel på en analyse af medietyper baseret på clippings.