Sådan søger du i artiklers overskrifter

Som en del af vores hurtige, og ganske intuitive søgeopsætning, har du også mulighed for at sætte søgninger op, der udelukkende søger i medieomtalers overskrifter.

Dette er et særdeles brugbart værktøj for dig, der ønsker hjælp til at prioritere de vigtige historier, der kræver dit øjeblikkelige fokus. Det kan eksempelvis være relevant, hvis din virksomhed er nævnt dagligt i flere omtaler, end du har ressourcer til at dykke ned i. Det kan også være en hjælp til dig, der skal følge med i de mest centrale nyhedshistorier om dine kunder, samarbejdspartnere, konkurrenter eller andre stakeholders, der kan have en indflydelse på jeres virksomhed eller organisation.

Her finder du ‘Headline Search’

1. Hvis du ønsker at rette en eksisterende søgning, skal du vælge “Monitor” på menulinjen.
  2. Herefter klikker du på “Edit Stream” på den søgning, du skal rette. Du finder “Headline Search” nederst på siden under “Advanced”.
  3. Indtast de(t) ønskede ord i Headline search-feltet. Husk at gemme ændringen i din søgning ved at trykke på “Save”.

Hvis du ønsker at oprette en ny søgning, hvor du gør brug af Headline search, skal du klikke på “Monitor” og herefter “Create Stream”. Du finder Headline search-feltet nederst på siden under “Advanced”

Tip: Du kan også bruge Headline search til at fokusere din monitorering af branchenyheder. Det kan nemlig hurtigt bliver overvældende at søge på branchenyheder, hvis søgeordene er meget brede, og derfor giver mange hits. Hvis du søger generelt efter alle nyheder om eksempelvis “streaming”, kan du ved hjælp af Headline search skærpe søgningen yderligere ved at tilføje strategisk udvalgte ord som fx “best”, “new”, “live streaming”, “launch”, eller “ratings”.

Har du spørgsmål til Headline Search eller ønsker du hjælp til at opdatere dine søgninger, står vores support team altid klar. Kontakt os her support@hypefactors.com