Opsætning af email notifikationer (Medie notifikationer) - mere end én om dagen

Hold dig opdateret omkring de omtaler, som kommer ind i løbet af dagen ved at oprette mere end én email notifikation. I denne vejledning gennemgår vi, hvordan du nemt kan oprette en eller flere email notifikationer.

For at oprette en ny email notifikation skal du i menuen under “Personal” vælge “Media Notifications” og efterfølgende klikke på knappen CREATE NOTIFICATION.

2021-04-16 11_11_41-Dashboard _ Hypefactors – Google Chrome

Du bliver præsenteret for en pop-up boks hvor du kan tilpasse din email notifikation - se nedenstående billed. Her skal du:

• Notere titel på notifikationen
  • Tage stilling til om du ønsker at modtage en notifikation hvis der ingen omtaler er.
  • Vælge de søgninger du ønsker at inkludere i din notifikation.
  • Vælge de dage du ønsker at modtage notifikationen.
  • Kontroler at tidszone er sat korrekt.
  • Sæt tidspunkt for hvornår du ønsker at modtage din notifikation.
  • Hvis du ønsker at tilføje flere notifikationer klikker du bare på ADD TIME SCHEDULE og vælger nyt tidspunkt.

medienotificationNår du er færdig med at tilpasse din email notifikation gemmer du indstillingerne ved at trykke på SAVE.

Så nemt er det!

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores support team via vores chat-funktion i platformen eller på support@hypefactors.com.