Tilføj automatiske tags til dine mentions

Automatiserede Tags giver dig et lynhurtigt indblik i de forskellige mediedagsordener, du ønsker at følge.

Du tilføjer dine Tags nemt og hurtig i søgningen. Herefter kan du under Measure få visualiseret mediedækningen tilknyttet de forskellige tags.

Tilføj nemt Tags til din medieovervågning med blot 3 klik.

1. Du tilføjer nemt Tags til din medieovervågning under Monitor.
  2. Vælg herefter Stream for at finde de søgninger, som du ønsker at tilføje Tags til.
  3. Når du har klikket på Edit Stream får du adgang til at redigere din valgte søgning. Under Advanced nederst på siden finder du Auto Tags. I dette felt kan du indtaste de Tags du ønsker at knytte til søgningens medieomtale. Du kan tilføje flere tags til den samme søgning.

Husk at trykke Save for at gemme dine ændringer i din søgning. Medieomtalen bliver nu fremadrettet tagget med dine skræddersyede tags, hvilket du kan bruge strategisk til at analysere forskellige typer medieomtale.

Tip: Du kan tilføje Tags allerede når du opretter søgningerne. Husk at sætte kryds ved Enable Auto clippings til venstre for Auto Tags feltet.

Har du spørgsmål til Tags eller ønsker du hjælp til at opdatere dine søgninger, står vores support team altid klar. Kontakt os her support@hypefactors.com